Forside

Klubben historie - Hvem er vi?

Gladsaxe HG startede oprindeligt i 1953 som håndboldafdelingen i Søborg IF. Søborg IF tog i 1968 navneændring til Gladsaxe Idræts Forening (GIF). 1. maj 1980 blev foreningen lagt sammen med HG. HG er Handelsstandens Gymnastikforening, hvis håndboldafdeling blev oprettet i 1927. HG vandt i perioden 1950-1977 DM for kvinder 12 gange, mens klubben hjemførte herrernes DM-titel 13 gange i perioden 1939-1970. Klubbens nye navn blev Gladsaxe/HG. Under dette navn vandt klubbens herrer i perioden 1981-1986 4 medajler ved DM, hvor højdepunktet var guldmedaljerne i 1983. Efter en 2-årig periode med navnet Gladsaxe Håndbold stemte medlemmerne i 2011 for at tage navnet Gladsaxe HG. Januar 2014 blev Gladsaxe HG en selvstændig forening med egne vedtæger klik her.

Gladsaxe HG er medlem af GIF (Gladsaxe Idræts Forening) og FIG (Foreningernes Idrætsråd Gladsaxe)

Lidt fra den nyere historie: I sæson 2009/10 havde vi på pige-/damesiden 5 pigehold og 4 damehold og på drenge-/herresiden 1 drengehold. Herefter er det kun gået fremad. I sæson 2010/11 havde vi 4 pigehold og 3 damehold, 2 drengehold og 1 herrehold. I 2011/12 udvidede vi på drengesiden til 4 drengehold. I sæson 2012/13 udvidede vi på både pige-/dame som drenge-/herre med 1 hold til i alt 14 hold. I sæson 13/14 har vi i alt 18 hold - 3 mix (5-8 år),  6 pige-, 3 dame-, 4 drenge- og 2 herrehold. For sæson 14/15 fortsætter fremgangen på ungdomssiden, hvor vi har U18 hold for såvel piger som drenge.

Vores mål er at skabe et miljø omkring Gladsaxe Sportshal som emmer af god stemning og gode håndboldtimer, for dem som er rigtig gode til det med bold, og dem som synes, håndbold er sjov motion. Alle skal lære meget mere, men alle er vigtige, for at vi får en attraktiv klub.

Vi håber, at du i den kommende sæson vil medvirke til, at vi bliver endnu mere attraktive som klub – for klubbens medlemmer og for dig selv.

Arbejdet i klubben tager udgangspunktet i den i 2011 uarbejdede mission, vision og værdier.

Gladsaxe HG’s Mission, Vision og Værdier

MISSION
At tilbyde håndboldtræning for alle aldersklasser på såvel motions som divisionsniveau med hjemmebane i Gladsaxe Sportshal

VISION
Klubben skal være det sportslige samlingspunkt for håndboldinteresserede i Gladsaxe.

Klubben skal være kendt for at have et attraktivt klubliv specielt med fokus på ungdomsafdelingen, hvor et aktivt klubliv betyder mange muligheder for at være sammen ikke kun om håndbold.

Klubben skal være det sportslige tilbud for alle håndboldinteresserede i Gladsaxe med ambitioner såvel på motions- som divisionsniveau.

Klubben skal være kendt for at uddanne egne trænere og for at have trænersamarbejde på tværs af årgange og køn.

VÆRDIER

Begejstring
 - det er sjovt at være en del af Gladsaxe HG

Ansvarsbevidst